Szolgáltatások

A Cavity Eye munkatársai fröccsöntésiszakemberek. Függetlenül attól, hogy egy már létező vagy egy új project,tanácsot adunk az alkalmazott technológia, fröccsöntő szerszámok és a teljesfolyamattal kapcsolatban.

Tréning - A siker kulcsa

A technológia fejlődésével a termékek, technológiai folyamatok is egyre bonyolultabbá válnak, a változások kezeléséhez, lekövetéséhez sokrétű műszaki ismeretre és tapasztalatra van szükség. Ezek megszerzésének egyik leghatékonyabb módja a dolgozók képzése.

 

A versenyképesség megőrzéséhez feltétlenül szükséges a termékek megfelelő minőségének biztosítása. A felhasznált eszközök ismerete mellett a paraméterek megfelelő beállításával lehet hatni a gyártás során lezajló fizikai folyamatokra. A legmodernebb gépek esetében is a dolgozók (gépbeállítók, mérnökök) fogják beállítani a minőséget garantáló paramétereket, a felmerülő problémák valódi okát is nekik kell megtalálniuk (pl. szerszámhibáról vagy gépbeállítási problémáról van szó), illetve megoldani a problémát. A képzés segít a gyorsabb, hatékonyabb döntéshozatalhoz szükséges információk megszerzésében, amely a cég számára produktivitás, termelékenység és minőségi javulást, illetve kevesebb reklamációt jelent.

Miért válassza a Cavity Eye tréninget

A Cavity Eye tréningek programja szakmai alapokon nyugszik és gyakorlati tapasztalatok alapján lettek kialakítva. A több mint 10 éves oktatási és fejlesztési tapasztalat, a közel 1000 ember, akik elvégezték a tanfolyamainkat olyan oktatási minőséget garantál, ami egyedülálló a piacon. A képzéseinkből mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet a kezdőktől a sokéves tapasztalattal rendelkező „profi” szakemberekig.

Hagyományos fröccsöntési tanfolyamaink

- Gépkezelői tanfolyam (5 nap elmélet + 10 nap gyakorlat)

Ez a tanfolyamunk a fröccsöntési tapasztalattal nem rendelkezőknek ajánlott. A résztvevők elsajátítják a szerszám fel- és leszerelés lépéseit, képesek lesznek a technológiai lap alapján beállítani a legfontosabb gépi paramétereket.

 

- Gépbeállítói tanfolyam (5 nap elmélet + gyakorlat)

A tanfolyam során a tapasztalattal rendelkezők a gyakorlatban hasznosítható elméleti tudást szereznek az alapanyag, gép, szerszám és technológia témakörökben.

 

Tanfolyamaink tematikája regisztrációt követően letölthető.

Hagyományos fröccsöntési tanfolyamaink

Tematikák

A tartalmat csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg. Bejelentkezés vagy regisztráció a tovább olvasáshoz.