Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => adatvedelem
    )

)

Adatvédelmi információk

Jogi nyilatkozat

 

Személyes adatok felhasználása, közzététele és célmeghatározás

Üdvözöljük a Cavity Eye Hungary Kft honlapján, köszönjük, hogy érdeklődést mutatott cégünk és termékeink iránt. Ugyanakkor nagyon komolyan vesszük személyes adatainak védelmét és reméljük, hogy látogatása során nyugodtan böngészi weboldalunkat. Személyes adatainak (mint név, cím, telefonszám vagy email cím) védelme egy fontos szempont számunkra és figyelembe vesszük üzleti folyamataink során. Az adatvédelmi és adatbiztonsági jogszabályoknak megfelelően folytatjuk webes tevékenységeinket. A következőkben arról tájékoztatjuk, hogy milyen adatot gyűjtünk és hogy kezeljük. A Cavity Eye Hungary Kft. honlapja tartalmazhat linkeket más szolgáltatók honlapjához, amelyre ezen adatvédelmi nyilatkozat nem terjed ki. Az engedélye nélkül weboldalunkon keresztül nem gyűjtünk személyes adatot. Egyedül Ön dönt, hogy szeretné-e regisztrációval, rendeléssel vagy érdeklődéssel tudomásunkra hozni az adatait. Általánosságban a személyes adatait arra használjuk, hogy válaszoljunk érdeklődésére, feldolgozzuk a megrendelését vagy hogy különleges információkhoz vagy ajánlatokhoz tudjon hozzájutni. A vásárlói kapcsolattartáshoz szükséges lehet, hogy ezeket az adatokat mi (vagy egy velünk szerződésben álló harmadik fél) felhasználjuk, hogy a Cavity Eye Hungary Kft. az üzlete számára hasznos ajánlatairól tájékoztassuk Önt, vagy hogy online felmérést végezzünk, melynek segítségével jobban eleget tudunk tenni elvárásainak.

Természetesen tiszteljük a döntését, ha nem szeretné, hogy adatait vásárlói kapcsolataink támogatására használnánk – különösen direkt marketing vagy piackutatási célra. Nyilvánvalóan személyes adatait nem adjuk el harmadik félnek vagy forgalmazzuk valami más módon.

 

Személyes adatok használata és továbbítása

 

A továbbított adatok a helyi törvényeknek megfelelően kerülnek felhasználásra.

 

Biztonság

 

Cavity Eye Hungary Kft. technikai és szervezeti biztonsági intézkedéseket használ annak érdekében, hogy megvédje a gyűjtött személyes adatokat véletlen vagy szándékos manipulációtól, adatvesztéstől, megsemmisítéstől vagy hogy illetéktelen személy hozzáférjen. Biztonsági eljárásaink folyamatosan javulnak, amint új technológia válik elérhetővé.

 

Információ adatok tárolásáról

 

Ha személyes adatainak feldolgozásával kapcsolatban kérdése van, kapcsolatba léphet adatvédelmi képviselőnkkel, aki elérhető, ha információra van szüksége, javaslatot vagy panaszt szeretne tenni. Kérésére, Cavity Eye Hungary Kft. amilyen gyorsan csak lehetséges a releváns törvényeknek megfelelően írásban tájékoztatja Önt, hogy van-e, illetve milyen személyes adatát tároljuk. Ha minden törekvésünk ellenére, mégis nem megfelelő információt tárolunk, kérésére javítjuk adatait.

 

Jogi hatékonyság

 

Ez a felelősség-kizárás a weblap részét képezi. Amennyiben a szöveg egyes részei vagy megfogalmazása nem vagy nem teljesen felel meg a jelenlegi törvényeknek, a dokumentum többi részének tartama és érvényessége nem változik

 

 

Adatvédelmi felelős

E-Mail: info@cavityeye.com

 

Teljes adatkezelési tájékozatatónkat itt olvashatja.