Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => bevezetes
    )

)

Rólunk

Cavity Eye a gyártás során lehetővé teszi a belső nyomásgörbék vizualizációját és kiértékelését, illetve a szisztematikus folyamat felügyeletet minden egyes fészekben.

H-6000 Kecskemét
Mindszenti krt. 27/A
Hungary

+36 76 739 125

info@cavityeye.com

project@cavityeye.com

Bemutatkozás

Cégfilozófia

 

Inspiráló szakmai közösségünk innovatív folyamatfelügyeleti technológiát nyújt minden fröccsöntéssel foglalkozó piaci szereplő számára.  
Szolgáltatásaink hozzájárulnak ahhoz, hogy partnereink azonosítsák a fröccsöntési folyamataikban lévő lehetőségeket és integrált megoldásaink révén fenntartható módon tudják új szintre emelni jövőbeli hatékonyságukat, eredményességüket.
Azáltal válunk az iparágunkban példamutatóvá, hogy megértjük a partnereink valóságát, és megoldásainkban egyszerre jelenik meg a kiválóságra törekvés és az alkalmazhatóság egyensúlya.
Csapatunkban mindenkinek van lehetősége megmutatni egyedi tehetségét és erősségét, mert ezáltal tudjuk közös céljainkat időtálló sikerekké formálni.

Minőségi fröccsöntés és folyamatfelügyelet az üregnyomás mérése alapján

Cégünk fő profilja a fröccsöntő szerszámok üregnyomásmérése és az ezen alapuló gyártásfelügyelet. Termékeink alapvetően a fröccsöntés gyártástechnológiájában nyújtanak segítséget formaüregben való nyomásméréssel. Gyártásfelügyeleti rendszerünk használatával a gyártási folyamat alatt emberi érintés nélkül elvégezhető a termékek közvetett minőségellenőrzése, és az egyes gépi paraméterek optimalizálása. Munkánk során a fröccsöntési technológiára, a kutatás és fejlesztésre, valamint az innovációra helyezzük a legnagyobb hangsúlyt.

 

Fejlesztéseinknek köszönhetően a Cavity Eye univerzális adatgyűjtő rendszerével megoldást nyújtunk a Cavity Eye nyomásmérő szenzorain felül szinte bármilyen az iparban gyakran használt szenzor, távadó és mérőeszköz működtetésére és adatainak központi rögzítésére és valós időben történő megjelenítésére, valamint az adatok későbbi elemzésére és analizálására is.

 

A Cavity Eye tevékenységi köréhez ezenfelül hozzátartozik a termékeinkhez nyújtott folyamatos személyes támogatás és konzultáció, mind az újonnan értékesített, mind a már régebb óta üzemelő termékeink esetében is.  Ezen felül elméleti és gyakorlati tanfolyamokat és tréningeket nyújtunk a fröccsöntés témakörében. Képzéseink tematikáját a fröccsöntés területén dolgozók eltérő tudásszintjének figyelembevételével fejlesztettük ki, így mindenki számára tudunk képzést nyújtani a teljesen kezdő szinttől a mérnökök továbbképzéséig.

Válasszon minket!

Növelje a termelés hatékonyságát a Cavity Eye rendszerének és szolgáltatásainak alkalmazásával! Rendszerünk használatával az emberi munka igény csökkenthető, valamint tovább optimalizálható a technológia és gyorsabban elindítható a gyártás, ennek megfelelően a gyártásra fordított idő és a selejtek száma csökkenthető ezáltal költség takarítható meg. Az adatok központi gyűjtésével és elemzésével pedig biztosítható az állandó és megfelelő termékminőség, valamint a hibaesemények gyors és hatékony feltárása.

<