Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => cavity-eye-solutions-2-hu
    )

)

Cavity Pressure Monitoring

A Cavity Eye nyomásmérő rendszer egyrészt áll a fröccsöntő szerszámba telepített nyomásszenzorokból, a rendszer másik része tartalmazza a hardvert és a szoftvert, ami értékeli mindazon információt, amely a fröccsöntőgéptől érkezik, és a szerszám egyes fészkeihez tartozó belsőnyomás görbéket.

Szerszámnyomás mérés - Áttekintés

Fordult már elő, hogy egy hibás termék az ügyfélhez került? Küzd a vevői reklamációkkal és belefáradt a jelentések és akciótervek készítésébe? Talán a szerszám indítási folyamat hosszabb az elvártnál? Van egy megoldásunk, ami felszámolja a veszteségeket és maximalizálja a profitot.

 

A nyereséges fröccsöntési folyamat speciális anyagok használatát, alacsony ciklusidőt és nagy fészekszámú szerszámokat igényel. Ahogy növekszik a fészkek száma, úgy válik egyre bonyolultabbá a folyamat és az egyes fészkek közötti különbségek észrevétlenek maradnak. A szerszám olyan, mint egy fekete doboz, a fröccsöntőgép nagyon kevés információval rendelkezik, hogy mi történik a belsejében. A nyomásmérés technológiájával pontosan megismerhetjük, mi történik a termék keletkezésének helyén. Az automatikus felügyeleti rendszerrel ellenőrizni és vezérelni tudjuk a folyamatot. Együtt megoldást találhatunk a tipikus fröccsöntési problémákra:

 

- Rövid lövés és sorja

- Fészekbalansz probléma

- Új szerszám jóváhagyás, indítási nehézségek

- Forrócsatorna problémák

- Folyamat instabilitás

- Vevői reklamáció

Mennyit tud megtakarítani?

Egy tipikus fröccsüzemben, ahol magas minőségű termékeket nagy mennyiségben gyártanak, szinte lehetetlen a darabok 100%-os átvizsgálása. Ez kifejezetten igaz az autóiparban vagy orvosi eszközök esetén, ahol a vevők elvárása 0 ppm selejt. Az automatikus termékválogatás dolgozik Ön helyett a szombat éjszakai műszakban is. A hálózati adatgyűjtési lehetőségek garantálják, hogy mindenki a megfelelő időben a megfelelő információt tudja elérni, döntést hozni és cselekedni.

 

A váratlan fröccsöntési költségek két csoportja mutatja az ügyfelekkel való együttműködésünk fokozatait:

- Problémakezelés

- Rövid lövés, sorja, vevői reklamáció, törött betét, termelés instabilitása, állási idő, nincs meghatározott fröccsöntési technológia, sikertelen szerszámpróba, sikertelen termelésindítás, méreteltérések

 

- Probléma megelőzés

- Vevői reklamációk megelőzése, új szerszámok gyors termelésindítása (1-2 próba darab jóváhagyásáig), meghatározott stabil és azonos fröccsöntési technológia, adatok alapján garantált azonos termék minőség, új termékek esetén rövidebb piacra kerülési idő, adatokra nem pedig érzésre alapozott karbantartási döntések, probléma feltárási és megoldási idő jelentős csökkentése, döntéshozatal támogatása a mérnökök számára

 

A megtérülés ideje mindig egyedi, szerintünk az a legjobb, ha kipróbálja a saját üzemében és együtt találjuk meg a pontos számokat.

Hogyan működik a rendszer?

Egy olyan rendszert fejlesztettünk, amely hasonlít a szilikon völgyben található technológiai cégek termékeihez:

 

- Minden hardvert és szoftvert mi fejlesztettünk és gyártunk le a magyarországi telephelyünkön

- Mérnökök dolgoznak a projekt és a sales csapatunkban is - Mi tényleg szeretjük a fröccsöntést

- A rendszer minden része azt szolgálja, hogy segítsük a fröccsöntésben dolgozókat, ne plusz munkát adjunk nekik

 

Néhány előny, amely a több mint 5 éves fejlesztői munkánknak köszönhető:

 

- Legkönnyebb és legegyszerűbb szenzor beépítési megoldás a piacon

- Ha egy 30 éves 3 tengelyes marógéppel végzi el a szerszámon a módosításokat, a rendszer akkor is működni fog. Ha egyszer beszerelte, többet nem kell kivennie - a szenzor élettartama hosszabb, mint a szerszámé.

 

- Nincs szükség a gyártás megállítására

- Egy új felfogó és kilökő lap elég, hogy a tervezett karbantartás alatt elvégezhető legyen a beszerelés.

 

- Nincs szükség egy hosszú jóváhagyási folyamatra a szerszám tulajdonosától

- A szenzorbeszerelés teljes mértékben visszaalakítható.

 

- Automatikus szerszám és technológia azonosítás

- Ki szeretne azzal foglalkozni, hogy keresgélje, betöltse a jóváhagyott folyamatot a szerszámhoz? Mi történik, ha valaki rossz referenciát ad meg a darabválogatáshoz?

 

- Plug and Plug rendszer

- Szerszámnyomásra van szükség? Vegyen egy nyomásmérő csatlakozót és az alap rendszer kiegíszítőit (PC, Monitor). Vízátfolyási felügyeletre van szükség? Vegyen egy vízátfolyást mérő csatlakozót és adja hozzá a rendszerhez! Gépi jelekre van szükség (fröccsnyomás, csigapozíció)? Azt gondolom tudja, mit kell tenni. Szeretne hálózati adatgyűjtést? Csak csatlakoztassa a felhőhöz a rendszert!

Hogyan tudjuk elkezdeni a közös munkát?

A projekt csapatunk mindig készen áll elkezdeni a közös munkát és segítséget nyújtani szükség esetén. Egy aranyszabályunk van:

 

Nem kezdünk projektet, ha a megtérülési ideje hosszabb mint 1 év.

 

Tekintse meg cégbemutatónkat!