Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => cavity-eyeantec-es-molding-conference-2019
    )

)

2020. január. 07.

Rácz Aranka

25 komment

Cavity Eye - ANTEC és Molding Conference 2019

A 77-dik Éves Műszaki (ANTEC) Konferencia Detroitban 2019. március 17-21-ig került megrendezésre az SPE szervezésében. SPE évente három műszaki konferenciát és nemzetközi versenyt szervez, de a műanyagiparban ezek közül az ANTEC konferencia legnagyobb és legelismertebb. Népszerűségének egyik fő oka, hogy hangsúlyt helyez arra, hogyan lehet a tantermi elméletet a gyakorlatban jól hasznosítani, alkalmazni. A 4 napos rendezvény több mint 1200 látogatójának 438 prezentációt és 67 műszaki bemutatót volt lehetősége megtekinteni.

 

A Cavity Eye képviseletében Horváth Szabolcs a polimer ömledék viszkozitásáról tartott előadást. Különböző falvastagságok mellett különböző sebességeknél vizsgálta viszkozitás változását. Az előadás központi témája a kitöltési folyamat vizsgálata és a látszólagos viszkozitás meghatározása volt a kitöltési fázisban.

 

Az ANTEC konferenciával egy időben a Indianapolisban a a 29. Éves fröccsöntő konferenciát tartották, amelyen 47 kiállító és 285 fröccsöntő szakember vett részt. Itt a Cavity Eye márkát Dr. Szűcs András képviselte. A Folyamat- és termelésfelügyelet egyszerű megközelítése címen tartott előadáson túl bemutatásra kerültek a Cavity Eye rendszer szenzorai, műszerei és felhő alapú megoldásai.


Az utóbbi, angol nyelvű prezentációt itt tekintheti meg.