Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => elso-projekt
    )

)

Szolgáltatások

A Cavity Eye munkatársai fröccsöntésiszakemberek. Függetlenül attól, hogy egy már létező vagy egy új project,tanácsot adunk az alkalmazott technológia, fröccsöntő szerszámok és a teljesfolyamattal kapcsolatban.

Kezdjük el együtt

A biztos siker érdekében a Cavity Eye a termékek mellé különböző szolgáltatásokat biztosít. Az üregnyomás-mérés alkalmazása a technológiai alapismeretek birtokában nem bonyolult feladat, ezért a legjobb, ha az első projektet a tervezéstől a DOE-ig a vásárlóval együtt visszük végig, így minden partnerünk elsajátíthatja az előbb említett alapismereteken kívül a Cavity Eye technológia alkalmazását is.

 

Az első projekt előkészítését online végezzük. Miután meghatároztuk a célokat, átnézzük a korábbi gyártási hibákat és statisztikákat, megtervezzük a szenzor pozíciókat, a szerszám módosítást, illetve gyártást.

Személyes segítségnyújtás - 3 nap az Ön cégénél

 

 

Az előkészítési szakasz után személyesen felkeressük a partnerünk gyártó üzemét és elvégezzük a szerszám műszerezését, valamint annak tesztjét. A szerszám rögzítését követően a nyomásgörbe segítségével optimalizáljuk a gyártási folyamatot. Egy Cavity Eye mérnök segíti a nyomásgörbe értelmezés elsajátítását és az üregnyomáson alapuló kísérlet terv elkészítését.

 

A szoftver megismerése szintén a tréning részét képezi. A következő lépésben kielemezzük a folyamatos gyártásból 1-2 nap alatt összegyűlt adatokat. A gyártás újraindítása szintén a nyomásértékek alapján történik. Az első projekt alkalmával partnereink rend szerint annyi ismeretre tesznek szert, hogy a következőt már önállóan is végig tudják vinni.