Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => impresszum
    )

)

Jogi nyilatkozat, adatvédelmi információk

Cavity Eye Hungary Kft.

H-2040 Budaörs

Templom tér 19.

Email: info@cavityeye.com

Adószám: HU23921292-2-13

Ügyvezető: Attila SZŰCS

 

Jogi nyilatkozat

 

Szerzői jogok

 

Copyright 2018 Cavity Eye Hungary Kft. Minden jog fenntartva. A Cavity Eye Hungary Kft. honlapján található szövegek, képek, grafikák, hang fájlok, animációs fájlok és videó fájlok szerzői jog és szellemi tulajdon védelme alatt állnak. Ezen objektumok nem másolhatók reklám vagy kereskedelmi céllal, illetve nem lehet módosítani vagy újra posztolni más honlapon. Cavity Eye Hungary Kft. weboldala tartalmaz olyan képeket, melyek szerzői jogvédelem alatt állnak.

 

No Licence

 

Cavity Eye Hungary Kft. egy innovatív és informatív weboldal létrehozását tűzte ki célul. Reméljük, hogy Ön is olyan lelkes lesz munkánk iránt, mint mi vagyunk. Cavity Eye Hungary Kft.-nek meg kell védenie szellemi tulajdonát, beleértve szabadalmakat, védjegyeket és szerzői jogokat. Ennek megfelelően kérem tartsa tiszteletben, hogy az oldal meglátogatása nem ad licence-t a Cavity Eye Hungary Kft. szellemi tulajdonához. Sokszorosítás, terjesztés, másolás és továbbítás, vagy bármilyen egyéb felhasználás tilos a Cavity Eye Hungary Kft. írásos beleegyezése nélkül.

 

IP jogok, beleértve védjegyeket és szabadalmakat

 

Minden márkanév és védjegy a weboldalon hivatkozva van és esetlegesen harmadik fél által védettek, vonatkoznak rájuk a regisztrációs törvény releváns szabályai és a regisztrált tulajdonos tulajdoni joga. A védjegyek említéséből nem következik, hogy ezen védjegyek nem állnak egy harmadik fél jogvédelme alatt.

 

Linkek

 

Hangsúlyozzuk, hogy a honlappal foglalkozó alkalmazottainknak és más személyeknek nincs befolyása a linkelt weboldalak megjelenésére vagy tartalmára. Elhatárolódunk minden linkelt oldal tartalmától és nem fogadjuk el sajátunkként a tartalmát. Amennyiben a Cavity Eye Hungary Kft. közvetlenül vagy közvetve egy külső weboldalra (linkek) hivatkozik, Cavity Eye Hungary Kft. nem vonható felelősségre a linkelt oldal tartalmáért, elérhetőségéért és hitelességéért, az ottani ajánlatokért, linkekért vagy reklámokért. A Cavity Eye Hungary Kft. weboldala tartalmaz más weboldalakra mutató linkeket. Kérem, vegye figyelembe, hogy a Cavity Eye Hungary Kft. nem tartható felelősnek, hogy a harmadik fél betartsa az adatvédelmi előírásokat. Elhagyva a Cavity Eye Hungary Kft. weboldalát, az összes felhasználónak ajánljuk, hogy bármely ekkor látogatott weboldal adatvédelmi nyilatkozatát tekintse át.

 

Cavity Eye Hungary Kft. nem felelős semmilyen illegális, téves vagy hiányos tartalomért, különösen nem kárért, amely a linkelt oldalon található információk felhasználásának vagy fel nem használásának eredménye. Ez a nyilatkozat minden linkelt weboldalra vonatkozik.