Array
(
  [language] => hu
  [url_level] => Array
    (
      [0] => kepzes
    )

)

Szolgáltatások

A Cavity Eye munkatársai fröccsöntési szakemberek. Függetlenül attól, hogy egy már létező vagy egy új project,tanácsot adunk az alkalmazott technológia, fröccsöntő szerszámok és a teljesfolyamattal kapcsolatban.


B/2020/007264
E/2022/000127

Tréning - A siker kulcsa

 

 A technológia fejlődésével a termékek, technológiai folyamatok is egyre bonyolultabbá válnak, a változások kezeléséhez, lekövetéséhez sokrétű műszaki ismeretre és tapasztalatra van szükség. Ezek megszerzésének egyik leghatékonyabb módja a dolgozók képzése.

 

 A versenyképesség megőrzéséhez feltétlenül szükséges a termékek megfelelő minőségének biztosítása. A felhasznált eszközök ismerete mellett a paraméterek megfelelő beállításával lehet hatni a gyártás során lezajló fizikai folyamatokra. A legmodernebb gépek esetében is a dolgozók (gépbeállítók, mérnökök) fogják beállítani a minőséget garantáló paramétereket, a felmerülő problémák valódi okát is nekik kell megtalálniuk (pl. szerszámhibáról vagy gépbeállítási problémáról van szó), illetve megoldani a problémát. A képzés segít a gyorsabb, hatékonyabb döntéshozatalhoz szükséges információk megszerzésében, amely a cég számára produktivitás, termelékenység és minőségi javulást, illetve kevesebb reklamációt jelent.

Miért válassza a Cavity Eye tréninget

A Cavity Eye tréningek programja szakmai alapokon nyugszik és gyakorlati tapasztalatok alapján lettek kialakítva. A több mint 10 éves oktatási és fejlesztési tapasztalat, a közel 1000 ember, akik elvégezték a tanfolyamainkat olyan oktatási minőséget garantál, ami egyedülálló a piacon. A képzéseinkből mindenki ki tudja választani a számára legmegfelelőbbet a kezdőktől a sokéves tapasztalattal rendelkező „profi” szakemberekig.

Milyen tanfolyamokat kínálunk?

Fröccsöntés technológiai tréning

Az egyhetes tanfolyam elvégzésével a résztvevők a gyakorlatban hasznosítható elméleti tudást szereznek az alapanyag, gép, szerszám és technológia témakörökben.

A kisebb 3-4 fős csoportokban tartott gyakorlati foglalkozások során a résztvevőknek háromféle fröccsöntőgépen van lehetőségük a bemutatott méréseket elvégezni, az elméletben elhangzottakat gyakorlatban is kipróbálni.

 

Szerszámtervezői tréning

Egy napos oktatás szerszámtervezők részére, amelynek témája a megfelelő mérési pontok kiválasztása, a szükséges Cavity Eye eszközök kiválasztása, az alkatrészek fröccsöntőszerszámba építéséhez szükséges átalakítások megtervezése, modellezése

 

Szerszámüzemi tréning

Egy napos oktatás szerszámkarbantartók és elektromos karbantartók, szerelők részére, amelynek témája a Cavity Eye szerszámoldali eszközök beépítése, a beépítés előtti ellenőrzések elvégzése, a szerszámok beépítés utáni tesztelése, az esetleges hibák detektálása és elhárítása

 

Alkalmazástechnikai és technológiai tréning

Egy napos oktatás gépbeállítók, technológusok, fröccsöntőmérnökök számára, amelynek témája a Cavity Eye mérőrendszer megismerése és használata, a nyomásgörbék értelmezése, valamint az abból nyerhető információk meghatározása és azok mindennapi használata a termelés során, a fröccsöntési folyamat beállítása a fészeknyomásmérés alapján

 

Haladó nyomásmérés technológiai tréning

Egy napos oktatás gépbeállítók, technológusok, fröccsöntőmérnökök számára, amelynek témája a fészeknyomásmérés gyakorlati alkalmazása a folyamat beállítása és optimalizálása során, a mérési adatok felhasználása fröccsöntési hibák problémák elhárítására, illetve gyökérok analízisére, rövid valamint hosszútávú adatelemzések és esettanulmányok bemutatása.
Ezt az oktatást azoknak ajánljuk, akik már részt vettek egy Alkalmazástechnikai és technológiai tréningen.

 

Karbantartói műszerbeüzemelési tréning

Egy napos oktatás a gépkarbantartók, villanyszerelők számára, melynek témája a mérőrendszer fröccsöntőgépre telepítése, az eszközök működésének ellenőrzése, hibafeltárás és hibaelhárítás.

 

Tanfolyamaink tematikája regisztrációt követően letölthető.

 

Tekintse meg elérhető tanfolyami időpontokat!

Milyen tanfolyamokat kínálunk?

Tematikák

A tartalmat csak regisztrált felhasználók tekinthetik meg. Bejelentkezés vagy regisztráció a tovább olvasáshoz.